Lise-Lotte Jonsson

Jag erbjuder
Jag kan hjälp dig med marknadsföring av dina varor och tjänster via annonsering (tryckt och digital) i media; att stärka ditt varumärke med genomtänkt och konsekvent grafisk profilering; produktion av marknadsföringsmaterial och grafiska profiler. Att tillsammans med företagaren skapa en marknadsföring som känns relevant, självklar och enkel att arbeta med.

Mina styrkor
Jag har lång erfarenhet av grafisk formgivning och produktion, av såväl tryckt som digitalt material. Jag är kreativ, noggrann och snabb.

Mina drivkrafter
Jag vill förbättra möjligheten för dig som företagare att marknadsföra dina varor och tjänster på ett professionellt och unikt sätt genom att effektivisera marknadsföringsprocessen.

Mina ledord
Kreativitet, tydlighet och effektivitet.

Välkommen att kontakta mig!

liselotte@jengel.se

070-212 33 66

Driver bolaget Liljon Kommunikation AB samt är delägare och VD på Jengel Förlag AB

Läs mer på LinkedIn